snel, duidelijk en aantrekkelijk

Animatie

Steeds vaker willen we een boodschap op een korte en aantrekkelijke manier overbrengen. Als alleen tekst niet voldoende aandacht trekt kan een animatie uitkomst bieden. De combinatie van bewegend beeld en uitleg zorgt dat complexe onderwerpen toegankelijk gepresenteerd worden.

co-creatie
Storyboard75%
75%
Illustraties85%
85%
Animeren70%
70%
NS - Toegangspoortjes

De toegangspoortjes van de treinstations worden gesloten. Dit betekent een nieuwe situatie voor het NS personeel en de reizigers. Om te zorgen dat de medewerker op het station de reizigers zo goed mogelijk kunnen helpen is er een serie animaties gemaakt met de meest voorkomende cases.

AVV - De Pensioenmythe

Bij het onderwerp pensioenen zit niet meteen iedereen op het puntje van zijn stoel. Toch is het ons gelukt om meer dan 200.000 mensen naar een animatie over pensioenen te laten kijken. We leggen uit wat het belang is voor jongeren en waarom ze zich hier toch druk over moeten maken. Door inzichtelijke visuals begrijpen de kijkers wat er mankeert aan het pensioenstelsel.

Gebruikersvereniging Psychis Quarant

Een animatie hoeft geen ingewikkelde productie te zijn. Voor GVPQ maakten we deze eenvoudige animatie met alleen tekst, iconen en een achtergrondmuziekje. Toch heeft ook dit filmpje een activerend effect op de kijker, en helpt het om de cursist te motiveren om de hele training te volgen.

Achmea - Klachtenmanagement

Een animatie bestaat uit het artwork, voice-over, muziek en de animatie: de bewegingen in beeld. Ook hier kan co-creatie zijn nut bewijzen. Deze animatie is helemaal uitgevoerd met elementen uit de Achmea huisstijlgids. Het script is door inBrain samen met Achmea geschreven, en de animatie is door inBrain gerealiseerd. In samenspraak kunnen we de ideale samenwerkingsvorm vinden.

NN Investment Partners

Deze animatie legt uit wat de voordelen zijn van het First Class Multi Asset beleggingsfonds van NN Investment Partners. De kijker wordt direct aangesproken met herkenbare voorbeelden. De principes van de financiƫle markten worden visueel weergegeven zodat iedereen snapt wat het fonds doet. Deze animatie werd in verschillende talen uitgevoerd, en in een aantal versies voor producten in andere landen.

Achmea
Menu