Vacature Stage Multimedia Designer

Ben jij creatief en heb jij gevoel voor stijl, typografie en lay-out? Vind je het leuk om meer te leren over het vertalen van leerconcepten naar een online visueel format? Wij hebben namelijk een leuke vacature voor een stage Multimedia Designer!

Wij zijn inBrain: een jong, leergierig, creatief en snelgroeiend team wat zich bezighoudt met ontwikkelen van online leeroplossingen om mensen en organisaties te laten groeien. Een onderdeel van dat team zijn multimedia designers, die het erg leuk vinden om hun kennis en kunde door te geven!

Wat ga je zoal doen tijdens je stage Multimedia Designer?

Je stage als Multimedia Designer bij inBrain is heel divers:

  • Je werkt onder de vleugels van onze designers en je ondersteunt hen bij het verder ontwikkelen van projecten.
  • Je werkt mee aan het uitwerken van visuele leerconcepten, bijvoorbeeld voor offertes en in presentaties.
  • Je gaat aan de slag met de huisstijl van onze klanten om deze te verwerken in onze digitale leeroplossingen.
  • Je helpt in het realiseren van leeroplossingen in de vorm van schermimpressies, illustraties en infographics voor zowel desktop, tablets en mobiel.

Wat vragen we van jou?

We stellen de volgende functie-eisen:

– Je volgt een relevante MBO opleiding, bijvoorbeeld grafische opleidingen als Communicatie- en Multimedia Design;
– Je hebt ervaring, of wil veel leren over programma’s als Photoshop en Illustrator.

Wie zijn wij?

inBrain is al meer dan 20 jaar bezig met het inzetten van online elementen in leertrajecten. Bij inBrain ontwikkelen en gebruiken we nieuwe leermodellen en technieken om kennis en vaardigheden effectief en efficiënt eigen te maken. Naast de advisering over de juiste vorm en inhoud van leren, ontwerpt en realiseert inBrain online en blended leeroplossingen. We doen dit door met een frisse blik te kijken naar leren, uit te gaan van de (leer-)beleving en de leerinterventie als een integraal onderdeel van de werkpraktijk te maken.

Het dagelijks mogen kijken in de keuken bij verschillende organisaties maakt ons werk ontzettend leuk en gevarieerd! Vanuit Utrecht werken we bijvoorbeeld opdrachtgevers als Heineken, KLM, Akzo Nobel, Artsen Zonder Grenzen, WE Fashion, NS en Achmea.

inBrain is onderdeel van ISM eCompany, een full service e-commerce bureau in Rotterdam met ruim 500 specialisten in dienst.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een stage bij een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is bij uiteenlopende organisaties. We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week! Ook bieden we je uiteraard een stagevergoeding en gaan onze designers je natuurlijk alle kneepjes van het vak leren!

Solliciteer nu via deze link: http://smrtr.io/3h9_s

Menu