Vacature Accountmanager Online Leren

Wij zijn inBrain: een jong, leergierig, creatief en snelgroeiend team wat zich bezighoudt met ontwikkelen van online leeroplossingen. Wat houden die leeroplossingen in? In een notendop: het ontwikkelen van e-learningopleidingen, app’s, platformen, animaties, maar ook adviestrajecten. De leeroplossingen die we maken zijn steeds anders, we ontwikkelen namelijk oplossingen die perfect passen bij de vragen van onze klanten. Ontzettend divers dus! Net als dat wij zijn…

Dit doen we al een tijdje (>20 jaar) met ontzettend veel plezier voor zeer verschillende organisaties. Om ons te ondersteunen in de verdere groei, zouden we er graag iemand bij willen die het commerciële team komt versterken.

Wat zoeken we precies?

Nou, vooral iemand met enthousiasme voor wat we doen, die graag wil leren, het leuk vindt om wat we doen over te brengen aan anderen en zelfstandig kan werken. Je zult je bezighouden met o.a. het zoeken naar organisaties die wij verder kunnen helpen met online leren, passende voorstellen schrijven, presentaties verzorgen en accountmanagement.

Als we het op een rijtje zetten, zoeken we iemand:

 • Die plezier heeft in het verder helpen van onze klanten;
 • Met minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Met ervaring in (online) leren / opleidingen is fijn;
 • Die het leuk vindt om in een jong team te werken;
 • Met uitstekende taalvaardigheden (Nederland & Engels, spreken en schrift).

We vinden het vooral belangrijk dat we bij elkaar passen! Om daar achter te komen, zullen we je eerst uitnodigen voor een kennismaking met het commerciële team en mocht er een klik zijn, vragen we je om een keertje langs te komen om alle andere inBrainers te ontmoeten.

Wat hebben we jou te bieden?

Een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is bij uiteenlopende organisaties. We bieden je uiteraard een marktconform salaris en relateren dit tevens aan je opleidingsniveau en werkervaring. Daarbij zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een zeer platte organisatie, vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week!

Ook dit op een rijtje, bieden we:

 • Een commerciële functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring);
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. laptop, telefoon, auto, goede pensioenregeling);
 • Veel georganiseerde activiteiten (ook met onze collega’s in Rotterdam zoals borrels, sportdag, uitjes, kerstdiner, pub-quiz, nieuwsjaarlunch);
 • Standplaats = ons kantoor in Utrecht, in een prachtig pand langs het Amsterdam-Rijn kanaal.

Wat meer over ons…

inBrain is al meer dan 20 jaar bezig met het inzetten van online elementen in leertrajecten bij zeer uiteenlopende organisaties. We doen dit door met een frisse blik te kijken naar leren, uit te gaan van de (leer-)beleving en de leerinterventie als een intergraal onderdeel van de werkpraktijk te maken. Het dagelijks mogen kijken in de keuken bij verschillende organisaties maakt ons werk ontzettend leuk en gevarieerd!

Vanuit Utrecht werken we onder andere voor: KLM, Heineken, AkzoNobel, DAS Rechtsbijstand, Artsen zonder Grenzen, NS, Achmea en vele anderen.

Voor deze klanten leveren we verschillende diensten zoals:

 • Advisering over de inzet van online leren;
 • E-learning ontwikkeling;
 • Blended leeroplossingen:
 • App-ontwikkeling;
 • Implementatie van ontwikkeltools en Leermanagement Systemen.

inBrain is onderdeel van ISM eCompany, een full service e-commerce bureau met ruim 500 specialisten in dienst.

Kennis maken?

Solliciteer direct via deze link. Bij vragen kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Margot Wichers – de Vries. Zij is te bereiken via +31 (0) 10 243 6000.

Menu