Vacature Projectmanager

Wij willen graag verder groeien, jij ook met ons?

Wij zijn inBrain: een leergierig, creatief en snelgroeiend team wat zich bezighoudt met ontwikkelen van online leeroplossingen. Wat houden die leeroplossingen in? In een notendop: het ontwikkelen van e-learningmodules, app’s, platformen, animaties, maar ook adviestrajecten en detachering. Ontzettend divers dus! Net als dat wij zijn. Dit doen we al een tijdje (>20 jaar) met ontzettend veel plezier voor zeer verschillende organisaties. Omdat we snel groeien, zoeken we versterking in de vorm van een projectmanager online leeroplossingen.

Wat zoeken we precies?

Heb jij een passie voor (online) leren? Weet jij elk project in goede banen te leiden? En houd je daarbij altijd de klantwens voor ogen? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Als projectmanager ben je onderdeel van een multidisciplinair team, dat bestaat uit onderwijskundigen, designers, software engineers en creatives. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor zowel de klant als voor jouw collega’s. Samen met het team zorg je ervoor dat we kwalitatief hoogwaardige oplossingen opleveren, binnen de deadline en het budget.

Dit betekent voor jouw dagelijks werk:

 • Communiceren, communiceren, communiceren; jij weet precies wat de status van het project is en zorgt ervoor dat iedereen dit weet.
 • Projecten plannen; jij zorgt ervoor dat een project goed ingepland is zodat het proces soepel verloopt.
 • Verwachtingen managen; een belofte niet nakomen is geen optie.
 • Anticiperen op problemen; jij hebt altijd een plan B achter de hand.

Wat verwachten we van jou?:

 • Verwachtingen managen: Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt. Hierin ben je open en begripvol, maar ben je ook daadkrachtig.
 • Klantgericht: jij stuurt het interne team aan en bent het contactpersoon van de klant. Jij weet precies hoe je iedereen het beste kunt benaderen om tot de beste samenwerking te komen.
 • Teamspeler: Samen met de andere inBrainers zorg je er elke dag weer voor dat projecten binnen tijd & budget worden opgeleverd aan onze klanten.
 • Uit ervaring spreken: Na het afronden van je HBO- of WO-opleiding heb jij minimaal 3 jaar relevante projectmanagement ervaring opgedaan, daarom weet jij als geen ander wat de uitdagingen in een projectmanagement rol zijn.
 • Vloeiend in het Nederlands en Engels communiceren: Aangezien jij graag voor zowel Nederlandse als internationale klanten werkt, is het voor jou geen probleem om naast Nederlands ook de Engelse taal te spreken en schrijven.

Wat hebben wij je te bieden?

Een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is bij uiteenlopende organisaties. We bieden je uiteraard een marktconform salaris en relateren dit tevens aan je opleidingsniveau en werkervaring. Daarbij zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een zeer platte organisatie, vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week!

 • Impact maken: Binnen inBrain wordt er van je verwacht verder te denken dan je eigen functieomschrijving. Efficiëntere manier van werken introduceren? Innovatieve ideeën? Graag!
 • Toffe klanten: Je werkt voor de mooiste klanten, denk hierbij aan klanten als Air France KLM, Akzo Nobel, Nationale Nederlanden, Nutricia, Stichting Lezen en Schrijven, DAS Rechtsbijstand, Artsen zonder Grenzen, NS, Ahold en Achmea;
 • Enthousiast en ambitieus team: Het oplossingsgerichte team is vaak samen bezig. De teamuitjes bestaan uit escape rooms, ski-trips, lekker eten en gezellige feestjes;
 • Fijne extra’s: Flexibele werktijden, vrijdagmiddagborrels, maandelijkse diners, wekelijkse kroketten-vrijdag, sportdag en nog veel meer…

inBrain

inBrain is al meer dan 20 jaar bezig met het inzetten van online elementen in leertrajecten bij zeer uiteenlopende organisaties. We doen dit door met een frisse blik te kijken naar leren, uit te gaan van een (leer-)beleving en de leerinterventie als een integraal onderdeel van de werkpraktijk te maken. Het dagelijks mogen kijken in de keuken bij verschillende organisaties maakt ons werk ontzettend leuk en gevarieerd!

inBrain is onderdeel van ISM eCompany, een full service e-commerce bureau met ruim 500 specialisten in dienst.

Interesse?

Solliciteer direct via deze link: : http://smrtr.io/3gfrG. Bij vragen kun je contact opnemen via +31 (0) 10 243 6000 en vragen naar Margot Wichers – de Vries.

Menu