Aan het bureau van:

Anniek

Misschien ken je ons al, omdat je al jaren met ons samenwerkt. Misschien heb je geen idee wie er bij inBrain werken. Ons team is wat ons uniek maakt en daarom vertellen we graag wat meer over de personen achter de producten! In de rubriek ‘Aan het bureau van’ beantwoorden alle inBrainers vragen om ze beter te leren kennen.

Deze keer stellen we jullie voor aan Anniek Vos, onderwijskundige en e-learning consultant bij inBrain.

Vertel eens: hoe zien we je persoonlijkheid terug in je werk?

Mijn persoonlijkheid zie je vooral terug in de contactmomenten met de klant en mijn collega’s. Ik maak verbinding en ik doe mijn best om een fijne sfeer te creëren. Ik geloof er in dat de mooie verhalen op tafel komen als mensen op hun gemak zijn. Verhalen vanaf de werkvloer die illustreren hoe het werk eraan toegaat, is ook precies waar ik naar op zoek ben tijdens een werksessie met de klant. Dit verwerk ik vervolgens in voorbeelden en scenario’s waar de doelgroep zich in herkent en zich mee kan verbinden. Dan is de cirkel weer mooi rond.

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je je werk beter kunt doen?

Dit is een stoofpotje van nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden. Die twee zorgen er samen voor dat ik er veel energie van krijg om me een nieuw onderwerp eigen te maken en dat ik snel de rode draad te pakken heb.

Favoriete snack op Fry-day?

Go team groentekroket!

Op welke locatie kunnen we jou vinden als je overal ter wereld zou kunnen werken?

Vanaf een tropisch eiland inloggen lijkt me wel wat. Tonga in Polynesië ofzo (edit: dit lijkt de collega die dit artikel publiceert ook wel wat). Duikje in de zee, duikje in een nieuw onderwerp voor een module. Fingers crossed voor goed werkend internet.

Als inBrain een orkest zou zijn, wat is jouw rol dan?

*ik aan het zoeken naar rollen in een orkest*

Na wat research ga ik voor de Alt Saxofoon. Het heeft een warm geluid, het geeft een goede sfeer en het past in veel muziekstijlen. En belangrijk: er zitten meerdere saxofoons in een orkest, dus je bent echt onderdeel van een team.

Als je in je vingers kon knippen en je werd ergens een expert in, wat zou dat zijn?

De laatste tijd ben ik me aan het verdiepen in storytelling. Dat vind ik heel interessant, dus daar zou ik wel een expert in willen zijn. 

Meer over Anniek

Anniek is e-learning consultant bij inBrain. Als onderwijskundige weet ze als geen ander hoe je concepten, structuren en werkvormen gebruikt om de informatie van een klant om te zetten naar digitaal maatwerk! Door haar toegankelijke schrijfstijl en talent voor verrassende werkvormen heeft ze een divers portfolio opgebouwd.