NIX 18

ALBERT HEIJN

ECHT VERS

ALBERT HEIJN

inBrain ontwikkelde samen met Albert Heijn een leertraject wat medewerkers ondersteunt in het uitdragen van Echt Vers! 

de uitvraag

Leercampagne voor Albert Heijn

De vraag

Albert Heijn heeft een nieuwe merkstrategie geïntroduceerd waarbij de focus op verse producten ligt. Om ervoor te zorgen dat deze strategie ook door de medewerkers wordt uitgedragen, heeft AH inBrain gevraagd om de bestaande en nieuwe medewerkers van de versafdelingen een leertraject aan te bieden over de nieuwe strategie en werkprocessen op hun afdeling.

De oplossing

Samen met Albert Heijn hebben we een basisopleiding en meerdere functieopleidingen ontwikkeld. De opleidingen bestaan uit brainsnacks (micro-learning) en praktijkopdrachten. Hiermee worden nieuwe en bestaande medewerkers klaargestoomd om volgens de strategie van Echt vers aan de slagte gaan. De brainsnacks zijn mobile first, maar werken ook goed op de desktop of tablet. Zo kunnen medewerkers op elke gewenste plek en tijd leren! Dit doen ze vanaf het online leerplatform dat we geheel in stijl van Albert Heijn hebben ingericht.

Resultaat

Om te zorgen voor goede en snelle afstemming en een eenduidige tone of voice, hebben wij gedurende dit project met een klein team één dag in de week bij Albert Heijn op locatie gewerkt. We werkten in korte cycli waarbij steeds deelproducten werden ontwikkeld, gereviewd en bijgestuurd. Dit heeft geresulteerd in een volledig nieuwe opleidingstraject waarmee nieuwe en bestaande medewerkers in korte tijd worden (her-)opgeleid tot Master in Vers!

Stichting Lezen & Schrijven

LEES MEER

Tivoli Vredenburg

LEES MEER

KPN Hussel

LEES MEER

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.