MICRO- LEARNINGS

ANWB

In de winkels van de ANWB liggen veel uiteenlopende producten, van fietsendragers tot winterjassen en van wandelnavigatie tot reisgidsen. Deze grote verscheidenheid van producten vraagt veel kennis van de medewerkers die in de winkel werken. De ANWB wilt namelijk alle vragen van klanten kunnen beantwoorden en de klant tevens kunnen adviseren. De ANWB heeft inBrain gevraagd een oplossing te ontwikkelen die zorgt dat medewerkers over de belangrijkste productgroepen voldoende kennis hebben om vragen te beantwoorden, maar ook de klant te kunnen adviseren.

de uitvraag

MICROLEARNINGS VOOR ANWB

De vraag

In de winkels van de ANWB liggen veel uiteenlopende producten, van fietsendragers tot winterjassen en van wandelnavigatie tot reisgidsen. Deze grote verscheidenheid van producten vraagt veel kennis van de medewerkers die in de winkel werken. De ANWB wilt namelijk alle vragen van klanten kunnen beantwoorden en de klant zelfs adviseren. De ANWB heeft inBrain gevraagd een oplossing te ontwikkelen die zorgt dat medewerkers over de belangrijkste productgroepen voldoende kennis hebben om vragen te beantwoorden, maar ook de klant te kunnen adviseren.

De oplossing

De oplossing bestaat uit brainsnacks van maximaal 10 minuten. Alle brainsnacks zijn mobile first ontwikkeld en geoptimaliseerd voor tablet en desktop/laptop. Er staat steeds één onderwerp centraal, zoals wandelsokken of fietsendragers. De onderwerpen komen steeds in een vaste structuur aan bod; informatie, oefenen en test jezelf. Middels interactieve informatiepagina wordt uitgelegd wat het product is en hoe het werkt. Bij oefenen gaat de medewerker aan de slag met de kennis die in het eerste onderdeel aan bod is gekomen. In test jezelf komen alle onderdelen samen en gaat de medewerker in een klantcasus aan de slag met het adviseren.

Resultaat

In totaal hebben we in samenwerking met inhoudelijk deskundigen van de ANWB 25 brainsnacks ontwikkeld. De brainsnacks zijn gemakkelijk en snel te volgen door de medewerkers. Zij kunnen ervoor kiezen deze thuis, onderweg of op de werkvloer volgen. De voorbeelden die gebruikt zijn sluiten aan op de praktijk en bieden handvatten waarmee de medewerkers direct aan de slag kunnen.

Stichting Lezen & Schrijven

LEES MEER

Albert Heijn

LEES MEER

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.