wat we doen

leerplatformen

Leerplatformen, ze zijn er inmiddels in alle soorten en maten. Er wordt zelfs gesproken over meer dan 3000 verschillende leermanagementsystemen (online omgevingen waarmee je leeractiviteiten kunt aanbieden, beheren en volgen). inBrain kent ze niet alle 3000, maar we hebben wel een mening wat een platform moet kunnen faciliteren. Daarom kunnen we onze klanten ook goed adviseren in hun zoektocht naar het best passende platform.

Soms betekent dat zelfs dat we met een alternatief komen voor volledig ingerichte platformen, waar organisaties niet altijd zelf aan hebben gedacht. Hoe dan ook, kunnen we bijna altijd helpen in een dergelijke oriëntatie en vaak ook de vervolgstappen (inrichting & implementatie) verzorgen. We lichten hier 2 platformen toe waar we op dit moment bij veel projecten inzetten.

inSight

inSight is het inBrain leerplatform wat geboren is uit onze eigen verbazing over hoe ingewikkeld leerplatformen bij onze klanten soms zijn. Waarom kan het niet zo gebruikersvriendelijk zijn, dat elke gebruiker direct begrijpt waar hij of zij moet zijn? 

De start van inSight was ons eerste project voor Stichting Lezen en Schrijven met ontwikkelen van een simpel leerplatform wat een leeractiviteit aanbiedt en daarover simpele rapportage biedt. Dat is uiteindelijk zoals wij zelf zeggen “een beetje uit de hand gelopen” en uitgegroeid tot een leerplatform waar we best trots op zijn. Lees er hier meer over: inSight leerplatform

aNewSpring

Naast ons eigen leerplatform inSight, hebben we ook erg goede ervaringen met het leerplatform voor opleiders van aNewSpring (www.anewspring.nl). Dit leerplatform is bij uitstek een platform wat door organisaties die opleidingen aanbieden kan worden ingezet om leertrajecten te faciliteren, te laten begeleiden door docenten en zelfs te verkopen. We kunnen het platform inrichten, koppelen en implementeren naar de wensen van de opleidingsorganisatie. Met name wanneer er ook veel online leercontent ontwikkeld moet worden door een externe partij, kiezen organisaties vaak voor inBrain of worden we aangeraden als ontwikkelbureau door aNewSpring. Lees hier meer over onze samenwerking.

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.