ADVANCED & MASTER BARTENDER

LUCAS BOLS

inBrain ontwikkelde samen met Lucas Bols een leerbeleving die online en offline leermomenten perfect op elkaar laat aansluiten!

de uitvraag

Leercampagne voor LUCAS BOLS

De vraag

Met inmiddels meer dan 20.000 getrainde bartenders is de Bols Bartending Academy van Lucas Bols een wereldwijd erkende en gerespecteerde bartending opleiding. Vanaf de hele wereld reizen cursisten af naar Amsterdam om de bartender cursus te volgen. Lucas Bols zocht voor de driedaagse workshop naar de perfecte mix tussen online- en offline leren.

De oplossing

Samen met Lucas Bols ontwikkelden we 26 interactieve brainsnacks die de deelnemers ter voorbereiding aan de workshops kunnen volgen. Brainsnacks zijn korte responsive e-learning-modules van maximaal 10 minuten. Door de korte duur hebben de cursisten de mogelijkheid de brainsnacks tussen andere werkzaamheden door, thuis op de bank of in de trein te volgen. Ook blijft de drempel laag om te starten en een onderdeel af te ronden. Alle brainsnacks, de voortgang en behaalde resultaten zijn te vinden op het inBrain leerplatform wat we op maat en met bijpassende look & feel hebben ontwikkeld voor Lucas Bols.

Resultaat

Het Lucas Bols leerplatform biedt de brainsnacks aan, die de deelnemer volgt ter voorbereiding op iedere trainingsdag.

Zo hebben de deelnemers bij aanvang van de trainingsdagen dezelfde basiskennis en ligt de focus van de dag op verdieping en oefenen in de praktijk. Op deze manier wordt er dus meer leerrendement behaald uit de cursusdagen en wordt de cursus als meer uitdagend en nog leuker ervaren!

Stichting Lezen & Schrijven

LEES MEER

Albert Heijn

LEES MEER

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.