at inBrain

we create

food for

thought.

Bij inBrain zijn we elke dag bezig met het maken van online leerbelevingen met impact! Met een multidisciplinair team van onderwijskundigen, designers, animators, projectmanagers en software engineers maken we onder andere e-learning, virtual reality oplossingen, app’s, games, leerplatformen (LMS), leercampagnes en complete leertrajecten, in co-creatie met onze klanten.


Hoe we dat doen?

WAT WE DOEN

wat hebben we

te bieden…

E-learning

We houden veel bezig met het ontwikkelen van e-learning oplossingen, al dan niet in combinatie met andere vormen van leren. We vinden het in ieder geval belangrijk dat het een leerbeleving wordt!


lees meer

Leerplatform

Een digitaal leerplatform faciliteert het uitrollen van leerinterventies en het automatiseren van bijkomende (administratieve) processen. Dit soort platformen worden ook wel learning management systems genoemd of afgekort LMS. Wij weten er inmiddels veel vanaf!


lees meer

Wat we nog meer doen…


Lees meer

…en hoe we dat doen.


lees meer

HOE WE DAT DOEN

met een team

super enthousiaste

professionals.

Didactiek

Online leren gaat in de eerste plaats over leren, werkvormen en leereffect: didactiek dus! Onze onderwijskundigen en opleidingskundigen zijn de experts in het bedenken van concepten, structuren en werkvormen om de inhoud van onze klanten op een juiste en vaak ook verrassende wijze vorm te geven!

Design

Wanneer duidelijk is wat er overgebracht moet worden, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de leeroplossing. Onze designers weten als geen ander hoe de boodschap vormgegeven moet worden en samen met onze onderwijskundigen wordt de leeroplossing ontworpen en ontwikkeld. Beleving staat hierbij voorop en is altijd terug te vinden in wat we maken.

Beleving

Het mooie van ons vak is dat wij gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die de wereld van online met zich meebrengt. De combinatie van leren en online maakt dat wij onze creativiteit kunnen loslaten op leerplatformen, e-learning modules, app’s, serious games, micro-learning oplossingen, blended leertrajecten en leercampagnes.

Co-Creatie

Co-creatie is voor ons door de jaren heen een way of working geworden, waarmee we onze klanten voorzien van de best passende oplossing op de best passende manier. Volledige ontzorging of juist meer samen optrekken, wij passen ons aan als dat nodig is. Zo maken we de mooiste leeroplossingen op een passende manier: samen dus!


ANWB onboardingVoor ANWB heeft inBrain inmiddels al meerdere leertrajecten ontwikkeld, maar onze fijne samenwerking is begonnen met een gave online Welkom bij de ANWB! Meer weten?NS onboardingNS heeft inBrain gevraagd een online leermodule te ontwikkelen, wat onderdeel is van het onboarding programma bij NS. Het is aantrekkelijk vormgegeven, interactieve e-learningopleiding geworden, die de nieuwe medewerker een warm welkom geeft!Meer wetenBRINK trekhakenVoor Brink heeft inBrain een leerportaal ingericht, met meerdere online leermodules over hun producten en dienstverlening. Op deze wijze is het mogelijk voor de dealers van Brink trekhaken om klanten juist en volledig te informeren over de mogelijkheden van de producten van Brink.Meer wetenNN Investment PartnersHet First Class Multi Asset fonds onder de aandacht brengen van potentiële beleggers, dat is het het hoofddoel van de FCMA app die door inBrain is ontwikkeld. Maar mensen installeren niet meer zomaar een app, daarvoor moet het de gebruikers wel iets bieden. De FCMA app bevat naar informatie over het fonds ook duidelijke uitleg over vermogensbeheer met video’s en een woordenlijst. Maar het spectaculairst is een game waarin spelers zelf hun beleggingsvaardigheden kunnen testen door een virtueel bedrag te investeren. Meer wetenAdvanced & Master BartenderSamen met Lucas Bols ontwikkelden we 26 interactieve brainsnacks die de deelnemers ter voorbereiding aan de workshops kunnen volgen. Brainsnacks zijn korte responsive e-learningmodules van 5 tot 10 minuten. Door de korte duur hebben de cursisten de mogelijkheid de brainsnacks te doorlopen tussen andere werkzaamheden door, thuis op de bank of in de trein. Ook blijft op deze manier de drempel laag om te starten en een onderdeel af te ronden. Meer weten
Previous
Next

Brainsnacks (Blogs)


Bekijk alle Brainsnacks


Bekijk all Brainsnacks

WIE WE ZIJN

dit zijn de helden &

heldinnen van inBrain.

Zie jij jezelf hier wel tussen staan? Misschien zijn we op zoek naar jou!


Bekijk vacatures

Sebastiaan

Kim

Sander

Maartje

Tessa

Boy

Maaike

Georghy

Anniek

Lennard

Sjors

Fanny

Edo

Moos

Celeste

Marco

Kirsten

Maurice

Mercedes

Nisse

Marijana

Suzanne

Harm

Ernst

Franke

Madelon

Felicia

Maarten

Erik

Vacatures

we are

in need of

more heroes

like you.

inBrain is altijd benieuwd naar jouw talent. Kun jij ons team versterken én beschik jij over de volgende talenten? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.