over

onboarding

Uitvoerings-programma

Bodem & ondergrond

InBrain heeft een reeks microlearnings ontwikkeld om de kennis die het Uitvoeringsprogramma Bodem en Ondergrond heeft verzameld op een laagdrempelige manier te kunnen delen. Met deze kleine ‘learning bites’ kan iedereen die zich bezighoudt met bodem, een introductie krijgen op een aantal actuele onderwerpen die spelen in Nederland.

de uitvraag

Uitvoeringsprogramma Bodem & Ondergrond

De vraag

Het Uitvoeringsprogramma Bodem en Ondergrond (UP) heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar uiteenlopende onderwerpen rondom de bodem in Nederland. Vanaf 2021 houden zij op te bestaan en ze wilden zorgen dat het onderzoek wat zij hebben gedaan op een laagdrempelige manier beschikbaar kwam voor iedereen die met bodem te maken heeft. Van boer tot beleidsmedewerker. 

De oplossing

In een reeks microlearnings nemen we deelnemers mee door de highlights van verschillende onderwerpen. Daarbij hebben we enthousiasmeren, informeren en activeren voorop gezet. Door iedere microlearning te starten met een introductie en een aantal activerende vragen en stellingen, zorgen we ervoor dat de deelnemers weten wat er behandeld wordt in een microlearning en wat zij hieruit mee kunnen nemen. Iedere microlearning bevat ook een praktijkcasus. Zo komen theorie en praktijk meteen samen. 

Resultaat

Het hoofddoel van deze oplossing is om de kennis van UP voor iedereen toegankelijk te maken. Zo kun je meteen aan de slag met de kennis, zelfs wanneer je geen fan bent van het lezen van verslagen en rapporten. De microlearnings geven deelnemers handvatten om de theorie in hun eigen praktijk toe te passen en hoe zij aan verdiepende informatie kunnen komen. Zo kunnen deelnemers aan het einde van een microlearning meteen aan de slag!

Stichting Lezen & Schrijven

LEES MEER

Albert Heijn

LEES MEER

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.