wat we doen

visual design

Grafisch vormgeving, grafisch ontwerp, design, visual design; allemaal termen die voor ons neerkomen op het toevoegen van beleving aan de leeroplossingen die we bedenken. We vinden design dan ook een ontzettend belangrijk onderdeel van onze projecten en besteden er veel aandacht aan. 

Het toevoegen van beleving

Zoals gezegd vinden we beleving een essentieel onderdeel in het maken van online leeroplossingen. We hebben het dan over het vormgeven van pagina’s, werkvormen, leerplatformen en het toevoegen van afbeeldingen, infographics, video’s en animaties. 

Het team van designers bij inBrain is elke dag weer op zoek naar hoe we de huisstijl van onze klanten kunnen vertalen naar een herkenbare, aantrekkelijk vormgegeven leeroplossingen die verrast en aanvoelt als een experience. Maar we worden ook gevraagd om losse grafische elementen toe te voegen aan leeroplossingen die onze klanten al hebben ontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een animatie, infographic of een interactieve video. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Kijk voor voorbeelden eens op onze portfolio-pagina.

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.