We create

learning solutions

Wat we precies doen? Dat is moeilijk te vatten in één zin. Maar als het toch moet, dan zijn we erg druk met het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk leeroplossingen met online componenten. Dit betekent dat we ons bezighouden met het ontwikkelen van e-learningopleidingen, blended leertrajecten, apps, animaties, infographics, video’s en vele andere oplossingen die altijd iets met leren en online te maken hebben.

Online leeroplossingen zijn er in vele vormen en we kennen er inmiddels veel. We vinden het dan ook ontzettend leuk om samen met onze klanten te kijken naar wat er mogelijk is en wat het beste past. Onze projecten zijn over het algemeen in te delen in 1 van de volgende 4 categorieën:

E-learning

E-learning omvat alle leerinterventies die digitaal worden aangeboden, in welke vorm dan ook. Wat ons betreft zijn er dan ook verschillende verschijningsvormen, onder andere e-learningmodules (of e-learningopleidingen), apps, animaties, serious games of de inzet van een digitaal leerplatform. Wanneer het wordt gecombineerd met andere vormen van leren, noemen we het ook wel blended learning.

Leerplatform

Leerplatformen, ze zijn er inmiddels in alle soorten en maten. Er wordt zelfs gesproken over meer dan 3000 verschillende leermanagementsystemen (online omgevingen waarmee je leeractiviteiten online kunt aanbieden, beheren en volgen). inBrain kent ze niet alle 3000, maar we hebben wel een mening over wat een platform precies zou moeten kunnen. Daarom kunnen we onze klanten ook goed adviseren in hun zoektocht naar het best passende platform en deze voor ze inrichten en implementeren.

VR / AR

Virtual Reality / Augmented Reality krijgt steeds meer een plek binnen het landschap van leren en ontwikkelen. De middelen worden breder verkrijgbaar, de ontwikkelmogelijkheden worden steeds laagdrempelig en daarmee wordt het qua investering ook steeds aantrekkelijker. Ook inBrain kent de mogelijkheden en tevens beperkingen van VR/AR.

We vinden het ontzettend leuk om hiermee aan de slag te gaan en kennen inmiddels behoorlijk wat manieren om deze technieken in te zetten in leertrajecten.

Visual Design

De boodschap visueel, aantrekkelijk en interactief maken, dat is wat visual design kan betekenen in leertrajecten. We maken veel gebruik van visual design in onze leeroplossingen, het is voor ons een essentieel onderdeel in het overbrengen van de boodschap en het creëren van de leerbeleving waar we altijd naar op zoek gaan.

Of het nu gaat om een e-learning, een infographic of animatie, ons grafisch team gaat er graag mee aan de slag!

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

ISO certificate 2023

Copyright inBrain B.V.